KWALITARIA 1E HOGEWEG

KWALITARIA 1E HOGEWEG Echt waar. Proef maar.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 619 beoordelingen
15 jan 2021 om 20:43 Wij hadden besteld patat warm vlees Patat was heel zacht en niet meer te eten Daarbij hadden we een grote patat pindasaus waarvan er geen pindasaus meer in het bakje zat maar door de hele tas heen Frikandel was prima kroket ook en bami blok was goed
12 jan 2021 om 21:07 Goed.. lekker.. snel.. veel!
12 jan 2021 om 20:31 Weinig patat, en helaas de frikandellen speciaal zaten niet meer in hun bakje. Aardige bezorging.
12 jan 2021 om 0:19 Telefonisch goed geholpen (lieve personeel!!!!) Eten was lekker en was sneller dan gedacht bezorgd. Ga zo door Kwalitaria!!
5 jan 2021 om 19:52 Varkenshaas met patat besteld, voor wat je betaald is het het zeker niet waard. Kleine harde stukjes vlees in sate saus en de patat vond ik matig. De salade was wel erg lekker. Het smaakte zeker niet vers en voor die kwaliteit erg duur. Geen volgende kee
4 jan 2021 om 20:38 Na een half uur gebeld maar meteen voicemail. Na 1,5 uur wachten en een klacht ingediend te hebben krijg je is een keer je voedsel wat koud is en niet te vreten. Het leek echt alsof het eten een uur geleden al was bereid. Weer gebeld, weer geen gehoor.
4 jan 2021 om 9:35 Het eten was lekker en binnen de aangegeven termijn bezorgd.
30 dec 2020 om 23:23 Hele kleine porties. Groot verschil met kwalitaria de clomp
24 dec 2020 om 7:42 Het eten smaakte heerlijk en de bezorger was erg vriendelijk.
22 dec 2020 om 23:04 Snelle boys
21 dec 2020 om 0:24 Woon in een appartementencomplex. Bezorger was zo aardig om de bestelling bij onze voordeur af te leveren. Hij moest daarvoor wel door de hoofdingang naar binnen en met de lift naar de 2e etage.
19 dec 2020 om 9:38 Bull burger helemaal top. Sate word minder dan eerst. Minder vlees aan t stokje en ipv eerst de stokjes dan satesaus en gebakken uitjes is het nu nog maar een klein beetje saus in t bakje en de stokjes er op. Geen uitjes meer. Raspatat altijd goed.