KWALITARIA HOGEWEG

KWALITARIA HOGEWEG Echt waar. Proef maar.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 885 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Hogeweg. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 20:04 Geen saus en toen werd het een uur later bezorgd..
25 jun 2022 om 21:47 Lang moeten wachten (ookal stond op de app al een half uur dat het bijna bezorgd zou worden) waardoor eten lauw was
25 jun 2022 om 20:43 Patat een kaasstengels waren goed. Bittergarnituur was erg droog en bijna niet te eten. Alles was wel goed warm.
25 jun 2022 om 19:41 Heel lang moeten wachten terwijl op de site al meer dan een half uur stond dat het bezorgd werd. Kwaliteit van het eten was goed hoewel sommige onderdelen lauw waren.
24 jun 2022 om 6:55 Snel en lekker
20 jun 2022 om 19:43 Heerlijk!!
18 jun 2022 om 20:25 Very bad food , I ordered fries for 3 and they just sent fries for 1 or 2 , the Mexicano was small and dry … I’ll never gonna order food with them
13 jun 2022 om 21:22 Helaas kreeg ik niet mijn bestelde en betaalde blikje chocomelk erbij Wel had ik 1 frikandel extra erbij Deze weg gegooid omdat we teveel hadden.
8 jun 2022 om 21:09 Geen kaassoufle: uitverkocht. Saus vergeten. Kon veel beter!
7 jun 2022 om 21:06 Vanochtend deed ik mijn ogen open en zei direct tegen mijn man ik heb zin in kroketten en kipnuggets en frikandel en berenklauw en loempia en friet mayo maar Jan had weer eens geen zin om te halen hij keek me aan en zei alleen tegen hem wat denk je z
3 jun 2022 om 7:32 Het eten was netjes verpakt, kwam op tijd en waserg lekker.
29 mei 2022 om 20:31 Patat was koud en nog wat hard, net als de snacks. Helaas..